Bakanlar Kurulu Kararı (12 Mart 2020)

Girne Üniversitesi, Bakanlar Kurulunun eğitime 22 Mart 2020 tarihine kadar ara verilmesi kararı üzerine eğitimi uzaktan eğitimle (online) sürdürecektir. Bu çerçevede, öğrencilerimizin mağdur olmamaları için, Girne Üniversitesinde eğitimler uzaktan eğitim sistemi ile ara vermeden devam edecektir. Moodle ve Edmodo sistemleri üzerinden yürütülecek eğitimlerde, öğrencilerin sisteme kayıt yaparak giriş yapması gerekmektedir. Öğretim Elemanları, kendi dersleriyle ilgili erişim bilgilerini, Üniversitemiz tarafından her öğrenciye ayrı ayrı verilen e-posta (email) adreslerine gönderecektir. Bu nedenle öğrencilerimizin kendilerine ait e-posta (email) adreslerini sık sık kontrol etmesi gerekmektedir.

Aşağıdaki hususları tüm öğrencilerimizin dikkatine sunarız:

1. KKTC Bakanlar Kurulunun aldığı karar gereği Üniversitemizde eğitim öğretime ara verilmesi neticesinde ortaya çıkan ders kayıpları, olası mağduriyetleri önlemek üzere, telafi edilerek tamamlanacaktır.
  2. Eğitim kayıplarını önlemek maksadıyla 16 Mart 2020, Pazartesi gününden başlayarak tüm derslerde online eğitime geçilecektir. Moodle ve Edmodo sistemi üzerinden yürütülecek eğitimlerde, öğrencilerimizin, e-posta adreslerine gönderilecek bilgileri kullanarak, sisteme kayıt olup giriş yapması gerekmektedir.
  3. Laboratuvar, klinik ve diğer uygulamalı dersler ileriki tarihlerde ek derslerle telafi edilecektir.
  4. Sisteme erişmekte problem yaşayan öğrencilerin arnavut@kyrenia.edu.tr email adresinden sistem yöneticisine ulaşması önemle rica olunur.