Bir eğitim ajansı veya temsilcilerimizden biriyle çalışıyorsanız, gerekli belgelerinizi yüklemek ve başvuru sistemindeki başvuru formunu doldurmak için lütfen onlarla iletişime geçiniz. Ayrıntılar doğru bir şekilde doldurulmalı ve kabul şartlarında listelenen gerekli belgeler ibraz edilmelidir.

İlk adım: Başvurunun değerlendirilmesi

Aday öğrenci; e-posta adreslerini kullanarak bir profil oluşturarak, web sayfamızda bulunan başvuru formunu doldurarak ve gerekli belgeleri başvuru sistemine ekleyerek veya yerel temsilciliklerimiz aracılığıyla göndererek Girne Üniversitesi’ne başvurur. Başvuru sonucunda personelimiz başvurunuzun değerlendirme sürecine başlayacaktır.

İkinci adım: Şartlı Kabul Mektubu Düzenleme

Uygun olması halinde, aday öğrenciler e-posta veya temsilcilerimiz tarafından Şartlı Kabul Mektubu alırlar.

Üçüncü adım: İlk ödeme

Şartlı Kabul Mektubunda belirtildiği gibi ilk depozito ödemesi, yerel bankanız aracılığıyla Girne Üniversitesi banka hesabına aktarılmalıdır.

Dördüncü adım: Kabul Mektubu

Depozito ödemesi yapıldıktan sonra, aday öğrenciler Kabul Mektuplarını e-posta yoluyla veya temsilcilerimizden alırlar.

Beşinci adım: Transit vize için başvuru yapın (gerekirse)

Kabul Mektubu ile aday öğrenciler transit vize için en yakın Türk Büyükelçiliğine başvurabilirler.

Son adım: Sizi Ercan Havalimanı’ndan almak için uçuş bilgilerinizi bizimle paylaşın.

Aday öğrenciler Kuzey Kıbrıs Ercan Havalimanı’na uçuş rezervasyonu yapmaları gerekmektedir. Girne Üniversite kampüsüne ulaşımlarını organize etmek için Uluslararası Ofis’e uçuş detaylarını bildirmeleri gerekmektedir.

Uluslararası Ofisimiz, başvurunuzu tamamladıktan kısa bir süre sonra sizinle veya temsilcinizle iletişime geçecektir.