İletişim ve Kurumsal İlişkiler

İletişim ve Kurumsal İlişkiler bölümü, temel olarak üniversitemizin kurumsal marka ve/veya ürün/hizmet markalarının KKTC, T.C. ve faaliyet gösterdikleri pazarda en iyi şekilde tanıtılmasını ve temsil edilmesini sağlamaktan; şirketin başta kurumsal (ana) markası olmak üzere tüm iç ve dış iletişimde kullanılan marka, isim ve sloganlarının yazı ve grafik açıdan kurum kimliğine göre tasarımından sorumludur.

Kurumsal marka iletişimi için gerekli tüm görsel çalışmaları yerine getirmekten, oryantasyon programları, öğrenci etkinlikleri ve kurumsal marka ile ilgili diğer etkinlikler düzenlenmesinden ve iletişim faaliyetlerinden sorumludur.

Üniversite ve kurumlar arasında bir köprü görevi görerek, üniversitenin özel, kamu ve sivil toplum kurumları ile ilişkilerini yönetmek asli görevleri arasındadır.

Ana Görevlerimiz
  • KKTC Tanıtımı
  • TC Tanıtımı
  • Promosyon Malzemesi alımı
  • Web sitesi içerik güncelleme
  • Grafik Tasarımı (Web, Sosyal Medya, her türlü yazılı materiyal vd.)
  • Çeviri, Haber ve Duyurular
  • Organizasyon ve Etkinlikler
Çalışma Saatlerimiz
Pazartesi 08:00 – 16:30
Salı 08:00 – 16:30
Çarşamba 08:00 – 16:30
Perşembe 08:00 – 16:30
Cuma 08:00 – 16:30
* Resmi tatillerde kapalıdır.
E-Posta ozmen.goksen@kyrenia.edu.tr / tanitim@kyrenia.edu.tr
Tel: +90 392 650 26 00