Yakın Doğu ve Girne Üniversitelerinden 5. Dünya Eğitim Teknolojileri Araştırmaları Konferansı
Eklenme Tarihi: 14 Ekim 2015, 16:30
Son Güncelleme Tarihi:06 Aralık 2016, 11:44

Yakın Doğu Üniversitesi, Girne Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Kıbrıs Eğitim Bilimleri Derneği işbirliğinde “5. Dünya Eğitim Teknolojileri Araştırmaları Konferansı”, 15-17 Ekim 2015 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi ve Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi’nin ortak açıklamasına göre, konferansın açılışı 15 Ekim 2015 saat 10:00’da Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Lefkoşa Bürosu Toplantı Salonunda yapılacaktır. Açılış töreninden sonra çağrılı konuşmalar ve 4 farklı salonda paralel sunumlar yapılacaktır.

Konferansta 27 farklı ülkeden bilim insanı 150’den fazla sözel veya poster bildirisini Türkçe veya İngilizce olarak sunacaktır. Konferansta Singapur Nanyang Teknoloji Üniversitesinden Subramaniam Ramanathan, Anadolu Üniversitesinden Prof. Dr. Ferhan Odabaşı ve Prof. Dr. Ümit Girgin, Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Buket Akkoyunlu ve Prof. Dr. Gülsün Atanur Baskan, Ankara Üniversitesinden Prof. Dr. Hafize Keser, Karadeniz Teknik Üniversitesinden Adnan Baki, Fırat Üniversitesi’nden Osman Adıgüzel ve Prof. Dr. Soner Ozgen, Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesinden Prof. Dr. Hüseyin Uzunboylu, Doç. Dr. Fezile Özdamlı, Doç. Dr. Gökmen Dağlı, Doç. Dr. Zehra Altınay Gazi, Doç. Dr. Fahriye Altınay Aksal, Girne Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Prof. Dr. Haluk Soran, Yrd. Doç. Dr. Deniz Özcan ve Yrd. Doç. Dr. Tahir Tavukçu konuşma yapacaklardır.

Yapılan açıklamaya göre Konferansta sunulacak olan bildirilerin yanında İlköğretim ve Ortaöğretim öğretmenlerine yönelik ayrı oturumlar halinde atölye çalışmaları ve seminerlerde yapılacaktır.Daha fazla bilgi ve başvuruda bulunmak isteyenlerin 0533 842 47 47 numaralı telefon aracılığı ile Yrd. Doç. Dr. Erinç Erçağ’dan alabilecekleri belirtildi.