Yakın Doğu Koleji 12. Sınıf Öğrencileri Girne Üniversitesi’ni Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 19 Nisan 2016, 09:00
Son Güncelleme Tarihi:06 Aralık 2016, 11:36

IMG_7864

Yakın Doğu Koleji 12. Sınıf  ÖSS grubu öğrencileri, öğretmenleri Rasiha Altunkaya,Hasan Demir, Hatice Bolayır  eşliğinde ve  Yakın Doğu Koleji 12. Sınıf  GCE grubu öğrencileri, öğretmenleri  Rasiha Özyurtlu, Öykü Özgüm, Fatma Zorlu, Melihat Uskuri, Özgün Özgenç ve Kemal Dikengil eşliğinde Girne Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ziyaretçileri  Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt karşıladı. Girne Üniversitesi tanıtım ekibi eşliğinde Girne Üniversitesi’ni gezen ve  üniversite hakkında sorular sorup bilgiler alan öğrenciler, ayrıca 18 Mart’ta açılan “Bilinmeyen Yönleriyle Çanakkale Deniz Savaşları” sergisini de ziyaret edip sergi hakkında bilgi aldılar.