Uygulamalı Engelsiz Turizm ve Sağlık Konferansı – Girne Üniversitesi

Uygulamalı Engelsiz Turizm ve Sağlık Konferansı

Üniversitemizin ev sahipliğinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin koordinatörlüğünü yaptığı, KKTC Başbakanlık Engelliler Koordinasyonu ve Yakın Doğu Üniversitesi Center of Excellence Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezi işbirliği ile; 19 Aralık 2018 Çarşamba günü 09:30 – 16:00 saatleri arasında “Uygulamalı Engelsiz Turizm ve Sağlık” konferansı düzenlenecektir.

Çalıştay kapsamında; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlenmesi ve imkanların artırılmasına yönelik çözüm önerileri üretilmesi amaçlanmaktadır. Sektörün, ilgili bakanlık ve üniversitelerin katılımının hedeflendiği çalıştayda örnek ve başarılı projeler paylaşılacaktır.