Üniversitemiz Yakın Doğu Koleji Öğrencilerini Ağırladı
Eklenme Tarihi: 07 Ocak 2020, 10:54

Yakın Doğu Koleji son sınıf öğrencileri rehber öğretmenlerinin eşliğinde Girne Üniversitesi kampüsünü ziyaret ettiler.

Öğrencilere ve eğitimcilere ziyarette Girne Üniversitesi’nin sağladığı olanaklar, burs seçenekleri, uygulamalı dersler, yurt ve ulaşım imkanları gibi konularda bilgiler verildi.

Öğrenciler öncelikle Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Uzak Yol Kaptanı Hilmi Şahlı’nın detaylı bilgilendirmesi eşliğinde Gemi Simülasyon Odaları ve Laboratuvarlarını ziyaret etti.

Daha sonra ziyaretçiler GÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Onaylı Eğitim Organizasyonu (OEO) Sorumlu Müdürü Sümer Garip’ten Pilotaj Bölümü hakkında bilgi edindi.

Uçuş Simülasyon Eğitim Cihazı’nda GÜ OEO Baş Teorik Bilgi Öğretmeni Araştırma Görevlisi Hüray Ahmet Yılmaz ile kokpit içinde uçuş deneyimini yaşayan öğrenciler sisteme ilişkin merak ettikleri soruları yöneltme imkanı buldular.

Ziyaretlerini son derece yararlı ve verimli olarak nitelendiren öğrencilere birer hediye takdim edildi.