“Olasılık ve İstatistik, Problemler ve Çözümleri” başlıklı kitap yedinci baskısını yaptı
Eklenme Tarihi: 13 Kasım 2019, 10:02

Girne Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Semra Oral Erbaş’ın yazdığı ‘ Olasılık ve İstatistik, Problemler ve Çözümleri ile ’ başlıklı kitap 7. baskısını yaptı.

Prof. Dr.  Semra Oral Erbaş, 12 bölüm ve 639 sayfadan oluşan kitabın farklı disiplinlerde okuyan öğrencilerin istatistik dersleri için temel kaynak niteliği taşıyan bir konu yelpazesini içerdiğini ifade etti.

Erbaş, Gazi Kitabevi tarafından basılan kitabın konuların yeterince öğrenilmesini sağlamak amacıyla teorik altyapının yanı sıra çok sayıda çözülmüş problemi de barındırdığını ve öğrencilerin kendilerini kontrol etmesi açısından alıştırmalarla da desteklendiğini söyledi.