Öğrenci ve Ailelerine Mesaj – Mezuniyet Töreni
Eklenme Tarihi: 20 Ocak 2021, 15:36
Son Güncelleme Tarihi:12 Şubat 2021, 08:59

Girne Üniversitesi’nden Öğrencilerimize ve Ailelere Mesaj
Bildiğiniz gibi 2020 yılının ilk aylarından itibaren tüm dünyayı etkisine alan pandemi süreci sebebiyle hepimiz hayatlarımızda yeni ve farklı bir döneme girdik. Öncelikle bu süreçte hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve aileleri ile yakınlarına sabır, etkilenenlere de acil şifalar diliyoruz. Biz de Girne Üniversitesi ailesinin bütün değerli üyelerinin bu dönemi en sağlıklı şekilde geçirebilmesi için, dayanışma ruhuyla imkanlarımızı seferber ederek mümkün olduğunca sizlerin yanında olduk. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bu süreç içerisinde alınan kararlar sayesinde Covid-19 salgını ile en etkili bir şekilde mücadele eden ülkelerden birisi olarak öne çıkmasını ve oluşturulan güvenli ortamı sağlayan yetkililere de buradan hepimiz adına bir kez daha teşekkür etmek isteriz.

İlk kez bir mezuniyet törenimizi 19 Haziran 2020’de çevrimiçi olarak yaptık. Güz Döneminde yapılacak mezuniyet törenimizde yüz yüze görüşmek en öncelikli dileğimiz idi. Ancak bu olağanüstü şartların devam etmesi nedeni ile 2020-2021 eğitim yılının Güz Dönemi mezuniyet törenini de çevrimiçi yapmak zorunda kaldık. Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Onlara bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

Girne Üniversitesi ailesinin birer ferdi olarak sizleri her zaman aramızda görmekten büyük onur ve mutluluk duyacağız. Yolunuz açık ve aydınlık olsun.

Mezuniyet Töreni Programı