Lefkoşa Merkez Lions Kulübü Girne Üniversitesi Büyük Kütüphaneyi Ziyaret Ederek Bilgi Aldı
Eklenme Tarihi: 28 Nisan 2021, 12:47
Son Güncelleme Tarihi:25 Mayıs 2021, 10:50

Lefkoşa Merkez Lions Kulübü Başkanı Pervin Gürler ve beraberindeki üyeler Girne Üniversitesi Büyük Kütüphaneye bir ziyaret gerçekleştirerek olanaklar hakkında detaylı bilgi aldı.

Genel Sekreter Fehmi Tokay, kütüphane yetkilileri ve çalışanlarının katıldığı ziyarette bir konuşma yapan Pervin Gürler, Girne Üniversitesi Büyük Kütüphanenin sağladığı olanakları yerinde görerek bilgi almaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.

Gürler, Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel’in öncülüğünde Günsel ailesinin yaptığı yatırımların KKTC için öneminin altını çizdi.

GÜ Genel Sekreteri Fehmi Tokay ise Lefkoşa Merkez Lions Kulübü üyelerini 500 bin kitap ve 650 milyon dijital kaynağa erişim imkanı sunmasının yanı sıra bünyesinde 350 kişilik amfi, okuma salonları, bireysel ve grup çalışma odaları, arşiv ve sergi salonu da bulunan Büyük Kütüphane’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.