Koşullu Mezuniyet Sınavlarıne Girmek İsteyen Öğrencilerimizim Dikkatine
Eklenme Tarihi: 05 Şubat 2021, 15:57

Girne Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak 2020 – 2021 Akademik Yılı Güz Döneminde Pandemiye bağlı zorunlu şartlar nedeniyle dersler ve değerlendirmeleri uzaktan erişimle tamamlanmıştır. Girne Üniversitesi Senato kararları Önerileri doğrultusunda ve Girne Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu kararları uyarınca; Güz Dönemi Mezuniyet tarihi 12 Şubat 2021 olarak belirlenmiştir.

Mezun durumunda olup Koşullu Mezuniyet Sınavlarına (Graduation Make-up Sınavları) girmek isteyen öğrencilerimize 8-10 Şubat 2021 Tarihleri arasında sınav yapılmasına karar verilmiştir.

Üniversitemiz Akademik kuralları ve sınav yönetmelikleri bu sınavlar için de geçerli olup Koşullu Mezuniyet Sınavlarına (Graduation Make-up Sınavları) girmek isteyen öğrencilerimiz Öğrenci İşlerine başvuru, ücretlendirme işlemleri ve Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne sınava girme taleplerini içeren dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.
Bu işlemler sonrasında öğrenciler 3 derse kadar Koşullu Mezuniyet Sınavlarına (Graduation Make-up Sınavları) katılabilecektir.