Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nden Gelen Aday Öğrenciler Kampüsümüzü Ziyaret Ederek Bilgi Aldı
Eklenme Tarihi: 18 Mart 2021, 09:33

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nden gelen bir grup aday öğrenci eğitimcilerinin eşliğinde kampüsümüzü ziyaret etti.

Girne Üniversitesi’nin sağladığı olanaklar, uygulamalı dersler, yurt ve ulaşım imkanları gibi konularda genel bilgiler alan heyet öncelikle denizcilik programlarının eğitiminde kullanılan Gemi Simülasyon Odaları ve Laboratuvarlarını gezdi.

Ziyaretçilere Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Uzak Yol Kaptanı Mehmet Emin Debeş ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Uzakyol Baş Mühendisi Volkan Varışlı tarafından sistemler ve eğitimde kullanılma aşamaları hakkında bilgi verildi.

Daha sonra Uçuş Simülasyon Eğitim Cihazı hakkında bilgi edinen eğitimciler ve öğrenciler ziyaretlerinin sonunda Girne Üniversitesi’nin sunduğu imkanları yerinde görme ve bilgi alma olanağına sahip olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.