İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’ne Ziyarette Bulundu
Eklenme Tarihi: 22 Şubat 2017, 13:16

“Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi Girne Bölgesine Yapılmış Çok Değerli Bir Yatırım”

Yüksek teknolojik donanımı ile 15,000 metre kare kapalı alan üzerine kurulmuş, açıldığı ilk günden itibaren dikkat çeken Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’ne derneklerden, sivil toplum örgütlerinden ve kurumlardan ziyaretler devam ediyor.

İş Kadınları Derneği Genel Sekreteri Özlem ÖZBEKOĞLU ile derneğin Eğitim Sorumlusu Selin CANDEMİR, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’ne bir ziyarette bulundu. ÖZBEKOĞLU ve CANDEMİR, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Mutlu SOYKURT eşliğinde tüm hastane birimlerini gezerek, gelişmiş tıbbi donanım, son teknoloji tıbbi cihazlar hakkında detaylı bilgi aldılar.

“Girne Halkı Olarak Bu Derece Gelişmiş Sağlık Hizmetinden Dolayı Çok Şanslıyız”

Tüm branşlarda hizmet veren 20 polikliniği, tam ve yarı steril alanlarda kurulmuş olan, biri kalp ve damar cerrahisi olmak üzere toplam 4 ameliyathanesi, çocuk, kalp ve damar cerrahisi, kardiyoloji ve genel yoğun bakım olmak üzere toplam 4 yoğun bakım ünitesi, kan bankası, sterilizasyon ve diyaliz üniteleri, acil servisi, biyokimya, mikrobiyoloji ve patoloji laboratuvarları, radyoloji ve fizik tedavi ve rehabilitasyon klinikleri, kalp merkezi, beslenme ve diyetetik ile check-up merkezleri ve klinik eczanesi ile 7 gün 24 saat kesintisiz olarak kaliteli sağlık hizmetleri sunan Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nin Girne Bölgesine yapılmış çok değerli bir yatırım olduğunu belirten Özlem ÖZBEKOĞLU ve Selin CANDEMİR, Girne Halkı olarak ayaklarının ucuna kadar gelen bu derece gelişmiş sağlık hizmetinden dolayı çok şanslı olduklarını ifade ettiler.

“Yeni Nesil Mamografi Cihazı Kadınlarımız İçin Büyük Önem Taşıyor”

Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Mutlu SOYKURT, özellikle bayanların meme tetkiklerinde öne çıkan mamografi cihazının tomosentez özelliği sayesinde teşhisi zor konulabilecek değişiklikleri bile tesbit edebilme özelliğine sahip olduğunu, kolay ve konforlu çekimleri sayesinde erken tanı imkanı özelliği sağlayabildiğini belirtti.

İş Kadınları Derneği Genel Sekreteri Özlem ÖZBEKOĞLU ile derneğin Eğitim Sorumlusu Selin CANDEMİR, hayattaki en önemli şey olan sağlık konusunda güvenebilecekleri bir kurumun varlığını bilmekten ve hastane ile ilgili detaylı bilgi almış olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.