Hemşirelik Bölümü Beyaz Önlük Giyme Töreni Yapıldı
Eklenme Tarihi: 23 Ekim 2023, 08:32

Hemşirelik bölümü öğrencileri için oldukça anlamlı bir anı olan “Beyaz Önlük Giyme Töreni,” gurur ve heyecanla gerçekleşti. Tören, her yıl olduğu gibi akademik yılın başlangıcında düzenlendi ve öğrencilere hemşirelik mesleğinin sorumluluklarının ve ahlaki değerlerinin vurgulandığı bir gün oldu. Bu özel anın yaşanması, öğrencilerin artık sağlık sektörünün bir parçası olmaya hazır olduklarını simgeledi. Beyaz önlükler, mesleki kimliği ve sorumluluğu temsil ettiği için, bu nedenle giyme töreni, öğrencilerin hemşirelik kariyerlerine resmi bir adım atmalarını sağladı.

Tören sırasında öğrencilerin aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları onları gururla izledi. Beyaz önlüklerini giydikten sonra, öğrenciler mesleklerine olan bağlılıklarını ve insan sağlığına duydukları saygıyı yemin ederek söz verdiler. Hemşirelik bölümü beyaz önlük giyme töreni, hem öğrenciler hem de aileleri için unutulmaz bir deneyim oldu. Tören, dayanışma duygusunun pekiştirildiği, yeni öğrenciler arasındaki bağların güçlendirildiği ve gelecekteki meslektaşlık ilişkilerinin temellerinin atıldığı bir etkinlik oldu.