Girne Üniversitesi’nde 17 Ocak 2019 tarihinde Amatör Denizci Kursu Düzenlenecek – Girne Üniversitesi

Girne Üniversitesi’nde 17 Ocak 2019 tarihinde Amatör Denizci Kursu Düzenlenecek

Ücretsiz düzenlenecek olan kurs sonunda yapılacak sınavlarda başarılı olacak katılımcılar, uluslararası geçerliliğe sahip “ Amatör Denizci Belgesi “ ve “ Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Yeterlik Belgesi “ ile dünyanın her yerinde 24 metreye kadar olan tekne veya yatları kullanma ve seyahat etme hakkına sahip olacaklar.

17 Ocak günü düzenlenecek olan 2 saatlik kursun ardından katılımcılar 1 saatlik sınava tabi tutulacaklardır. “Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Yeterlik Belgesi” sınavı ise aynı gün online olarak yapılacak. Kursa katılmak isteyenlerin 2 vesikalık fotoğraf, kimlik ve sürüş ehliyeti fotokopisi ve ayrıca Kısa Mesafe Telsiz Operatörlüğü için sabıka kaydı (temiz kağıdı) ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir. İlgilenenlerin bilgi için ozkay.aylin@kyrenia.edu.tr veya goktan.tari@kyrenia.edu.tr mail yoluyla ulaşmaları ve başvuru için https://ades.udhb.gov.tr/ adresini ziyaret etmeleri gerekmektedir.