Girne Üniversitesi Yelken ve Su Sporları Okulu Başarılı Geçen Sezonun Son Yarışlarına Ev Sahipliği Yapacak
Eklenme Tarihi: 16 Eylül 2021, 15:39
Son Güncelleme Tarihi:17 Eylül 2021, 08:20

Girne Üniversitesi Yelken ve Su Sporları Okulu – Akdeniz Yelken Kulübünün açıklaması:

“ Kıbrıs Türk Yelken Motor Ve Kürek Federasyonun düzenlediği yelken yarışları devam ediyor. Sezonun 23 ve 24 Ağustos tarihlerinde düzenlenen birinci yarışında antrenörlüğünü Gökhan Erdoğan ve Bensim Özkarakaş’ın yaptığı Girne Üniversitesi Yelken ve Su Sporları Okulu – Akdeniz Yelken takımından Laser erkekler sınıfında İlya Malini yarışı 12-13 yaş klasmanında ikinci, Junior klasmanında ikinci ve genel klasmanda ikinci olarak tamamladı. Takımımıza bu yıl dahil olan Ali Emre Özbek ilk yarışında 14-15 yaş kategorisinde ikinciliği elde etti.  Optimist kızlar sınıfında Vicdan Rençber 8-9 yaş klasmanında üçüncü olurken optimist erkekler sınıfında Ege Sönmez Erdoğan 10-11 yaş klasmanında ikinci, Junior klasmanında ikinci ve genel klasmanda ise üçüncü oldu.

Sezonun ikinci yarışı ise 4-5 Eylülde Mağusa’da gerçekleştirildi. Bu yarışlarda ise Laser erkekler sınıfında İlya Malini  12-13 yaş klasmanında birinci Junior klasmanında ikinci ve genel klasmanda üçüncü geldi. Optimist kızlar sınıfında Vicdan Rençber ise yarışı 8-9 yaş klasmanında birinci, Junior klasmanında üçüncü ve genel klasmanda üçüncü olarak tamamladı. Optimist erkekler sınıfında Ege Sönmez Erdoğan 10-11 yaş klasmanında ikinci ve Junior klasmanında da ikinci sırada yer aldı.

Kulübümüzün ev sahipliğinde 18 ve 19 Eylül tarihlerinde Marina Kyrenia – Les Ambassadeurs da düzenlenecek olan sezonun son yarışında tüm yelkencilerimize başarılar diler, yelken ve deniz sever tüm çocukları ve ailelerini yarışları izlemeye davet ederiz. “