Girne Üniversitesi Vakfı’nın Organize Ettiği “Mavi” Temalı Fotoğraf Yarışması’na Son Katılım Tarihi 15 Nisan 2016
Eklenme Tarihi: 12 Nisan 2016, 13:24
Son Güncelleme Tarihi:06 Aralık 2016, 11:44

mavi türkce (1)

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Mavi” temalı fotoğraf yarışması jürisinde Kadir Kaba, Tijen Erol Yakup, Mehmet Ali Serak, Ediz Tuncel, Mustafa Müezzinoğlu, Mustafa Ersenal ve Erdoğan Ergün’den oluşan profesyonel fotoğrafçı, tasarımcı ve akademisyenlerin yer alacağı bildirildi.

Fotoğraf yarışmasıyla ilgili bilgi veren Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt, amatör ve profesyonel tüm fotoğraf severlerin katılabileceği “Mavi” temalı fotoğraf yarışmasının amacının, uçsuz bucaksız gökyüzünden derin engin denizlerimize, çevremizi saran maviyi fotoğraf sanatı ve fotoğrafı çekenin yorumları ile yeniden keşfetmek, çevremizdeki her an gördüğümüz fakat çoğu zaman dikkat etmediğimiz mavi detaylara dikkat çekerek amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarımızın yaratıcılıklarının ortaya çıkmasını teşvik etmek olduğunu belirtti.

“Mavi” temalı fotoğraf yarışmasının aynı zamanda  yardıma uzanan bir el olacağına da vurgu yapan Soykurt, yarışmaya katılan her fotoğrafçının fotoğrafının satılması durumunda hangi hayır kurumuna bağışlanmasını talep ettiğini belirterek sosyal sorumluluğa da katkı koyabileceğini ve fotoğrafçının fotoğrafının satılması durumunda satış bedelinin %50’sinin belirlediği hayır kurumuna bağışlama şansına sahip olabileceğini  ifade etti.

Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt “her mavinin bir hikayesi var, gelin bu hikayeleri birlikte yaratalım” diyerek herkesi yarışmaya katılmaya davet etti.

Yarışmayla ilgili detaylı bilginin www.kyrenia.edu.tr/mavifotografyarismasi adresinden veya  0392 8159936- 4020 no’lu telefondan yarışma sekreteri Ferhan Şah’tan  alınabileceği, yarışmaya son katılımın 15 Nisan 2016 Cuma saat 17.00’ye kadar Girne Üniversitesi Kampüsü’ne veya Yakın Doğu Üniversitesi Rektörlüğü Güvenlik Birimi’ne yapılabileceği  bildirildi.