Girne Üniversitesi Vakfı “Mavi” Temalı Fotoğraf Yarışmasına Ev Sahipliği Yapmaya Hazırlanıyor
Eklenme Tarihi: 29 Mart 2016, 16:13
Son Güncelleme Tarihi:06 Aralık 2016, 11:44

mavi türkce (1)
Girne Üniversitesi Vakfı desteğiyle, sanatın farklı disiplenlerinden profesyonel fotoğraf sanatçılarının jüri üyeliğini yapacağı “Mavi” temalı fotoğraf yarışması düzenleniyor.

Fotoğraf yarışmasıyla ilgili bilgi veren Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt, amatör ve profesyonel tüm fotoğraf severlerin katılabileceği “Mavi” temalı fotoğraf yarışmasının amacının, uçsuz bucaksız gökyüzünden derin engin denizlerimize, çevremizi saran maviyi fotoğraf sanatı ve fotoğrafı çekenin yorumları ile yeniden keşfetmek, çevremizdeki her an gördüğümüz fakat çoğu zaman dikkat etmediğimiz mavi detaylara dikkat çekerek amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarımızın yaratıcılıklarının ortaya çıkmasını teşvik etmek olduğunu belirtti ve “her mavinin bir hikayesi var, gelin bu hikayeleri birlikte yaratalım” diyerek herkesi yarışmaya katılmaya davet etti.

Yarışmayla ilgili detaylı bilginin www.kyrenia.edu.tr /mavifotografyarismasi adresinden alınabileceğini, yarışmaya son katılım tarihinin ise 15 Nisan 2016 Cuma saat 17.00’ye kadar olduğu bildirildi.