Girne Üniversitesi Vakfı ‘Mavi’ Fotoğraf Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Eklenme Tarihi: 30 Nisan 2016, 17:00
Son Güncelleme Tarihi:06 Aralık 2016, 11:36

L1060515

Girne Üniversitesi Vakfı’nın Organize Ettiği “Mavi” Temalı Fotoğraf Yarışması’nın Jüri Değerlendirme Toplantısı 30 Nisan 2016 Cumartesi günü Girne Üniversitesi Kampüsü’nde yapıldı.

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Jüri başkanlığını fotoğraf sanatçısı Kadir Kaba’nın yaptığı değerlendirme toplantısında jüri üyeliğini yapan Tijen Erol Yakup (EFIAP), Mehmet Ali Serak (Fotoğraf Sanatçısı), Yrd. Doç. Dr. Ediz Tuncel (Yakın Doğu Üniversitesi), Öğ. Gör. Mustafa Ersenal (Yakın Doğu Üniversitesi), Yrd. Doç Dr. Erdoğan Ergün (Yakın Doğu Üniversitesi) ve Mustafa Müezzinoğlu (EFIAP) tarafından ödüle ve sergilenmeye uygun fotoğraflar değerlendirildi.

L1060450

“Mavi” temalı fotoğraf yarışmasının ödüllerinin açıklanacağı sergi açılışının 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü Girne Üniversitesi Kampüsü’nde sanatseverlerle buluşacağının müjdesini veren Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt, yarışmaya 110 katılımcının 504 eseriyle katıldığını belirtti.

L1060395

Oldukça yoğun katılımla gerçekleşen fotoğraf yarışmasının sonucunda altı eser ödüllendirilmiş ve otuz beş eser de sergilenme almıştır diyen Soykurt, yarışmaya katılan herkese ve yarışma jürisine teşekkür etti.

Ödüllerin verileceğini ve sergi açılışının 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü yapılacağını söyleyen Soykurt, 23 Mayıs’a kadar sanatla ve fotoğrafla kalın dedi.