Girne Üniversitesi (University Of Kyrenia) Akademik Çalışmalarını Tamamlayarak Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına da Başlıyor
Eklenme Tarihi: 05 Aralık 2013, 14:42
Son Güncelleme Tarihi:06 Aralık 2016, 11:32

Girne Üniversitesi(University Of Kyrenia), üç fakülte, altı bölüm, bir yüksekokul ve bir akademi ile akademik çalışmalarının ardından Yüksek lisans ve Doktora programınıda ekledi.

Girne Üniversitesi (University Of Kyrenia) Güverte, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği, Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi, Deniz Ulaşımı ve Lojistiği, Deniz Biyolojisi, Ekolojisi ve Oşinografi ve Balıkçılık Teknolojisi bölümlerine 2013-2014 akademik yılı için sınavla Kıbrıslı öğrenci alacaktır(http://kyrenia.edu.tr).

Girne Üniversitesi’nin (University Of Kyrenia) Kurucu Rektörü Sn. Cemre Günsel, Girne Üniversitesi’nin Mayıs 2013 itibariyle Yakın Doğu Üniversitesi’nin bir kardeş kuruluşu olarak akademik çalışmalarına başladığını açıkladı.

Girne Üniversitesi (University Of Kyrenia) Yüksek Lisans ve Doktora için gerekli çalışmalarınıda tamamamlamıştır.