Girne Üniversitesi Türkiye Geneli Online Üniversite Tercih Günleri’nde Yoğun İlgi Gördü
Eklenme Tarihi: 03 Haziran 2020, 11:13

Girne Üniversitesi EKET Fuarcılık tarafından düzenlenen Türkiye Geneli Online Üniversite Tercih Günleri’nde Türkiye Tanıtım Ofisi tarafından başarılı bir şekilde temsil edildi.

30-31 Mayıs tarihlerinde düzenlenen online tercih fuarında Türkiye Tanıtım Ofisi’nden Gözde Gülşen ve Ezgi Dülek öğrencilere Girne Üniversitesi’nin sunduğu eğitim, barınma, burs gibi olanaklar hakkında detaylı olarak bilgi verdi.

2 gün boyunca süren fuarın genel katılımcı sayısı 16 binin üzerinde olurken Girne Üniversitesi’nin standını yaklaşık 500 kişi ziyaret etti.

Fuarın ilk gününde Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’ni tanıtım amacıyla düzenlenen “Pandemik Süreçte Dünyanın En Güvenilir Mesleği Denizcilik” konulu online seminerde ise Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölüm Başkan Vekili Uzak Yol Baş Mühendisi Volkan Varışlı aday öğrencilerin sorularını yanıtladı.