Girne Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri 20. Ulusal Anatomi Kongresi’nde Birincilik Ödülü Aldı
Eklenme Tarihi: 11 Eylül 2019, 12:59
Son Güncelleme Tarihi:13 Eylül 2019, 09:57

Girne Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Engin Çalgüner ve Prof. Dr. Muzaffer Sindel’in aralarında bulunduğu çalışma grubu  , İstanbul Medipol Üniversitesi’nin evsahipliğinde  düzenlenen  20. Ulusal Anatomi Kongresi’nde yaptığı sunumla birincilik ödülü kazandı.

27 – 31 Ağustos tarihlerinde Türk Anatomi ve Klinik Anatomi Derneği işbirliğinde ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) desteğiyle düzenlenen kongrede akademisyenler, lisansüstü öğrenciler ve uzman klinisyenler  “Daha çok klinik anatomi, daha iyi hekim” sloganıyla buluştu.

20. Ulusal Anatomi Kongresi’nde ‘Lingula Mandibulae’nin anatomik konumunun cerrahi açıdan morfolojik olarak değerlendirilmesi‘ başlıklı sunumlarıyla birincilik ödülü alan Prof. Dr. Engin Çalgüner ve Prof. Dr. Muzaffer Sindel son derece verimli geçen kongrede Girne Üniversitesi’ni başarıyla temsil etmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.