Girne Üniversitesi Senatosu Üyeleri GÜNSEL’i Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 14 Eylül 2022, 12:12

Girne Üniversitesi Senatosu üyeleri Rektör Prof Dr. İlkay Salihoğlu başkanlığında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yerli ve milli otomobili GÜNSEL’i ziyaret etti.

Yakın Doğu Üniversitesi Kampüsünde yer alan test sürüş alanında GÜNSEL B9’ları test eden Girne Üniversitesi Senatosu üyelerine, Yakın Doğu Oluşumu Mütevelli Heyeti ve GÜNSEL Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel , yapılan çalışmalar, seri üretim hazırlıkları, gelecek projeksiyonları ve GÜNSEL’in ülke ekonomisine yapacağı katkılar hakkında bilgiler aktardı.

Girne Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlkay Salihoğlu test sürüşünün ardından, ülkemizi geleceğe taşıyacak projeksiyonlar hakkında bilgi almaktan mutluluk ve gurur duyduklarını ifade etti.