Girne Üniversitesi Öğrencileri Kanser Hastalarına Destek Amacıyla “Rozet Günü” Etkinliğinde Görev Aldı
Eklenme Tarihi: 04 Nisan 2016, 10:33
Son Güncelleme Tarihi:06 Aralık 2016, 11:36

ksv (2)

Girne Üniversitesi öğrencileri “1-7 Nisan Kanser Haftası” dolayısıyla Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı tarafından kanser hastalığı hakkında toplumda farkındalık yaratılması, bağış toplanarak acil ihtiyaçların karşılanması adına organize edilen “Rozet Günü” etkinliğinde gönüllü olarak yer aldı.

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, gün boyu rozet takan öğrenciler, kanser hastası olan yetişkin ve çocuk hastalara destek vermiş olmaktan gurur duyduklarını ve benzer faaliyetlere her zaman katılabileceklerini söylediler.

G2

Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt; “Girne Üniversitesi ve Girne Üniversitesi Vakfı olarak Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’nın, tüm kanser hastası yetişkin ve çocuklarımızın hep yanındayız,  tüm imkanlarımızla onlara katkılarımız devam edecektir açıklamasında bulundu.”

Soykurt, Girne Üniversitesi’nin Denizcilik Ulaştırma İşletme Mühendisliği, Pilotaj ve Denizcilik Meslek Yüksek Okulu’ndan etkinliğe katılan gönüllü öğrencilerini duyarlı davranışlarından dolayı kutlayarak teşekkür etti.