Girne Üniversitesi Kütüphanesi’ne Bağışlar Devam Ediyor
Son Güncelleme Tarihi:06 Aralık 2016, 11:36

deniz-plaa-bağış

-Deniz Plaza’dan Girne Üniversitesi Kütüphanesi’ne Kitap Bağışı

KKTC’nin önde gelen kırtasiye ve kitap satış zinciri Deniz Plaza, Girne Üniversitesi Kütüphanesi’ne denizcilik, ekonomi, uluslararası ilişkiler, hukuk, havacılık, edebiyat, psikoloji, işletme ve eğitim ile ilgili 350 adet kitap bağışında bulundu.

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Deniz Plaza yetkililerini Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt, Girne Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Hürmüs Refiker ve Girne Üniversitesi öğrencileri karşıladı. Girne Üniversitesi bölümleri ile ilgili konularda yapılan kitap bağışına öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Mutlu Soykurt: “Kütüphanemizin zenginleşmesine katkıda bulundukları için teşekkür ediyoruz”…

Deniz Plaza tarafından gerçekleştirilen kitap bağışı ile ilgili konuşan Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt, “her geçen gün duyarlı ve değerli kişilerin kitap arşivlerinin bizimle paylaşılmasının mutluluğunu yaşıyoruz, bugün de kütüphanemizi Deniz Plaza ailesine açıyoruz ve Girne Üniversitesi olarak kütüphanemizin zenginleşmesine katkıda bulunan Deniz Plaza’ya çok teşekkür ediyoruz. Kütüphanemizde, bünyemizde bulunan tüm bölümlerle ilgili çeşitli kaynak olmasını sağladılar. Öğrencilerimizin hep daha çok okumasını ve araştırmasını teşvik etmek esas önceliklerimiz arasındadır,Deniz Plaza da bugün yaptıkları bu kitap bağışları ile bizim teşviğimizi güçlendirmiştir; okuyan, araştıran ve yeni bilgi üreten bir nesil yetiştirme çabamıza ortak olmuşlardır, bizler de onların bu bağışlarını en iyi şekilde değerlendireceğiz ” dedi.