Girne Üniversitesi Kurucu Rektörü’nden TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kutlama
Eklenme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 14:53
Son Güncelleme Tarihi:06 Aralık 2016, 11:36

Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Türkiye Cumhuriyeti’mizin Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinin, Türkiye’miz ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’miz ile Uluslararası arayış ve dengeler bakımından önemini vurgulamak isterim.

Girne Üniversitesi olarak, önümüzdeki yeni imkânların ve bu imkânların gerçekleştirilmesinin yüklediği sorumlulukların bilinci içerisindeyiz.

Kardeş üniversitemiz Yakın Doğu Üniversitesi ile Lefkoşa’da çeyrek yüzyıldır sürdürülen yüksek öğrenim, kültür ve sağlık seferberliğinin önemli bazı alanlarda şimdi Girne Üniversitesi’nde uzmanlaşmış bir şekilde sürdürüleceği aşikârdır.

Bu vesile ile belirtelim ki; çeşitli önemli eğitim alanları arasında Denizcilik Eğitimi ve faaliyetlerinin, Havacılık Eğitimi ve faaliyetlerinin Girne Üniversitesi’nde her anlamda Uluslararası standartları yakalayan ve aşan bir niteliği olacaktır.

Sorumluluklarımızın yerine getirilmesi bağlamında, bu hissiyat ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınızı tekrar tebrik eder ve keyfiyeti saygılarımla azîz halkımla paylaşmak isterim.

Cemre S. GÜNSEL HASKASAP
Kurucu Rektör