Girne Üniversitesi Kariyer Günleri Devam Ediyor
Eklenme Tarihi: 30 Aralık 2015, 17:40
Son Güncelleme Tarihi:06 Aralık 2016, 11:36

Prof.Dr. Mustafa Altunç

Girne Üniversitesi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri ara vermeden devam ediyor. Kariyer Günleri kapsamında Girne Üniversitesi’ne KKTC’nin yetiştirdiği önemli kaptanlardan olan Kaptan Kenan Denizkan misafir oldu ve denizcilik camiası ile ilgili deneyimlerini öğrenciler ile paylaştı.

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, sektörün en iyilerini Girne Üniversitesi öğrencileri ile buluşturmayı amacıyla düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında Girne Üniversitesi, KKTC’nin yetiştirdiği önemli kaptanlardan Kaptan Kenan Denizkan’ı ağırladı. Limasol doğumlu olan ve birçok şirkete danışmanlık hizmeti vermenin yanı sıra uluslararası denizcilik camiasının önde gelen firmalarından olan Zodiac’ta operasyon müdürlüğü görevini sürdüren Kaptan Kenan Denizkan, öğrencilere denizcilik camiası deneyimlerini paylaştı.

Kaptan Kenan Denizkan’a Yoğun İlgi…

Yoğun ilgi gören seminerinde Kaptan Kenan Denizkan, denizcilik camiasının iniş çıkışları konusunda deneyimlerini aktarırken; Denizcilik Fakültesi ve Yüksekokulu öğrencilerine kariyer planlama ile ilgili yol gösterdi ve önerilerini sundu. Seminerin sonunda Denizcilik Fakültesi ve yüksekokulu öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Kaptan Kenan Denizkan, gördüğü ilgiden son derece memnun kalırken; seminere katılan öğrenciler ile Kaptan Kenan Denizkan’ın deneyimleri ile sektör hakkında birinci ağızdan bilgi almanın mutluluğunu yaşadılar.

Prof. Dr. Mustafa Altunç: “Sektörün Başarılı İsimlerini Öğrencilerimiz İle Buluşturarak Kariyer Planlarını Yapmalarını Sağlamak Bizim İçin Çok Önemli”

Konuyla ilgili açıklama yapan Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Altunç, yaptığı açıklamada öğrencilere yaşanmış deneyimler sunmanın öneminin farkında olduklarını, bu nedenle Kariyer Günlerine özel önem verdiklerini belirtti. “Girne Üniversitesi olarak öğrencilerimizi üniversite yıllarında iş hayatına hazırlamak istiyoruz. Mezun olduklarında ellerinde net bir kariyer planı olmasını ve bu plan doğrultusunda ne yapacaklarının da bilinciyle başarılı olmalarını istiyoruz. Bu sebeple sektörde en iyi isimleri Kariyer Günleri kapsamında üniversitemizde misafir ederek öğrencilerimiz ile buluşturuyoruz. Öğrencilerimiz de dinledikleri bu başarı hikayelerinden kendi çıkarımlarını yapıyor ve sektör hakkında başarı hikayeleri yazmış isimlerden kariyer tavsiyesi alabiliyor. Bunu sağlıyor olmak bizim için çok önemli” dedi.