Girne Üniversitesi, Havacılık Okulu için İngiltere’de
Eklenme Tarihi: 05 Aralık 2013, 16:11
Son Güncelleme Tarihi:06 Aralık 2016, 11:33

Yakın Doğu Üniversitesi’nin kardeş kuruluşu olarak denizcilik alanında dünyada bir numara olma misyonuyla kurulan Girne Üniversitesi (University of Kyrenia) bünyesinde Havacılık Okulu açılması için İngiltere’nin başkenti Londra’da temaslara başlandı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre üç fakülte, altı bölüm, bir yüksekokul ve bir akademi ile eğitim öğretim hayatına başlayan Girne Üniversitesi (University of Kyrenia) Kurucu Rektörü Cemre Günsel ve İnovasyon, Bilişim Teknolojileri Başkanı Prof. Dr. Doğan İbrahim, üniversite bünyesinde Havacılık Okulu açılması için temaslarda bulunmak üzere İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitti.

Açıklamada Günsel’in Londra temasları kapsamında havacılık konusunda otorite isimler ve kuruluşlarla biraraya geleceği ve çeşitli temaslarda bulunacağı vurgulandı.