Girne Üniversitesi Eğitim Vakfı Denizcilik Yüksekokulu’nun Acı Günü
Eklenme Tarihi: 02 Ocak 2017, 12:47

Girne Üniversitesi Eğitim Vakfı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre yeni yıl tatili için memleketi Ordu’ya ailesinin yanına giden üniversitemiz Denizcilik Yüksek Okulu öğrencisi Murathan GÜLER’in kendi kullandığı araçla direksiyon hakimiyetini kaybederek elektrik direğine çarpması sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Kazayla ilgili üzüntüsünü dile getiren Girne Üniversitesi Eğitim Vakfı Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa ALTUNÇ “Sevgili Murathan’ın acı haberi tüm üniversitemizi derin bir yasa boğmuştur. Murathan son derece saygılı, başarılı, disiplinli ve örnek bir denizci adayımızdı. Yaslı ailesine, hocalarımıza, sınıf arkadaşlarına ve tüm üniversitemize başsağlığı diliyorum” açıklamasını yaptı. Denizcilik Yüksekokulu’ndaki hocaları ve sınıf arkadaşları tarafından düzenlenen anma töreninde, Murathan’ın anısına saygı duruşunda bulunuldu ve denize çiçek bırakıldı.