Girne Üniversitesi Deplasmanda BOTAŞ İle Karşılaşacak
Eklenme Tarihi: 26 Kasım 2016, 11:12
Son Güncelleme Tarihi:06 Aralık 2016, 13:31

MBK Doğuş Hastanesi - Girne Üniversitesi

Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin beşinci haftasında BOTAŞ’a konuk olacak.

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Girne Üniversitesi’nin deplasmanda oynayacağı maç, 27 Kasım 2016 Pazar günü saat 14:00’de Adana Adnan Menderes Spor Salonu’nda oynanacak.

Girne Üniversitesi’nin İspanya’nın Perfumeirias Avenida takımından transfer ettiği Macar oyuncu pivot Tijana KRIVACEVIC de Botaş karşılaşmasında forma giyecek.

Girne Üniversitesi 72 - Mersin B.Ş.B - 79

GÖZENELİ: “Geliştirdiğimiz Yeni Oyun Sistemi ile BOTAŞ Spor Kulübü Karşısında Mücadele Edeceğiz”…

Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İlker GÖZENELİ maç öncesi yaptığı değerlendirmede, milli takım maçları sonrasında ligdeki ilk müsabakalarını kendi evinde iyi basketbol oynayan BOTAŞ Spor Kulübü ile oynayacaklarını söyledi. Antrenör GÖZENELİ, “Rakibimiz lige geçen yıl, ligi ikinci sırada bitiren Hatay Büyükşehir Belediyesi maçını kazanarak, önemli bir galibiyetle başlayan ve üst süte 3 mağlubiyet alan, genç alt yapısından yetiştirdiği oyuncularla mücadeleden geri adım atmayan bir takım. Onlar da ligdeki kötü gidişatlarını değiştirmek amacıyla oyun kurucu bölgesinde WNBA liginde iyi bir sezon geçiren Odyssey Celeste SİMS’i transfer ettiler. Yeni transferimiz Tijana Krivacevic’in de takıma katılması ile birlikte hücum ve savunmada daha enerjik ve farklı bir oyun sistemi ile oynayarak rakibimize karşı avantaj sağlamayı düşünüyoruz. Milli takım arasını iyi değerlendirerek çalışmalarımıza devam ettik. BOTAŞ maçına daha fazla çalışma şansı elde ettik. Gerekli mücadeleyi göstereceğiz” şeklinde konuştu.