Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Amatör Denizci Kursu Belgeleri Veriliyor
Eklenme Tarihi: 03 Ekim 2015, 14:21
Son Güncelleme Tarihi:06 Aralık 2016, 11:44
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

-Belgeyi almaya hak kazananlar 24 metreye kadar olan yatları dünyanın her yerinde sorunsuz olarak sevk ve idare etme yetkisine sahip olacaklar

Bu yıl (ONUNCU) 10.’sunu gerçekleştirilen “Amatör Denizci ve Kısa Mesafe Telsiz Operatörlüğü” Yeterlilik Kursunu başarı ile tamamlamış kursiyerler Amatör Denizci belgelerini alıyor.

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 6 Ekim 2015 salı günü YDÜ Kampüsü Denizcilik Fakültesi Mavi Salon’unda saat 10:00’da gerçekleşecek bir törenle kursiyerlere belgeleri verilecektir.

Bu ehliyetle amatör denizciler, 24 metreye kadar olan yatları dünyanın her yerinde sorunsuz olarak sevk ve idare etme yetkisine sahip olacaklardır.

Detaylı Bilgi:
Yer: YDÜ Kampüsü Denizcilik Fakültesi Mavi Salon