Girne Üniversitesi Basketbol Takımı İçin Amerikalı Oyuncu Willie Clayton İle Anlaştı
Eklenme Tarihi: 24 Ekim 2017, 08:37
Son Güncelleme Tarihi:25 Mayıs 2018, 10:24

Basketbol Büyük Erkekler lig takımlarından Girne Üniversitesi, NCAA 1 takımlarından Georgia State Üniversitesi mezunu Willie Clayton ile anlaşmaya vardı.

Kolej kariyerine Charlote 49ers takımında başlayan son yılında Georgia State Üniversitesi’ne geçen, 25 Kasım 1992 doğumlu, 2.03 boyundaki oyuncu Center ve uzun forvet (power forward) pozisyonlarında oynuyor.

Yazı Ekvador’da Geçirdi

Mezun olduktan sonra yaz dönemi için Ekvador liginin orta seviyedeki takımlarından Piratas ile (Ecuador) ile anlaşan Clayton gösterdiği üstün performans sayesinde takımını finale kadar taşıdı.

Ekvador liginde 14 sayı 9 ribaunt ortalaması tutturan 25 yaşındaki oyuncu önünüzdeki hafta içinde Kıbrıs’a gelecek.

Willie Clayton’a Girne Üniversitesi’ne ve Kuzey Kıbrıs’a Hoş Geldin diyor, başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz.