“Girne Üniversitesi Ailesi Yeni Yıl Etkinliğinde Bir Araya Geldi”
Eklenme Tarihi: 28 Aralık 2018, 14:25

Girne Üniversitesi , Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Diş Hastanesi’nin akademik  ve idari personeli  “ Geleneksel Yılbaşı Kutlaması “  etkinliğinde bir araya geldi.

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel, Girne Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlkay Salihoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gökmen DağIı, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nail Bulakbaşı, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Diş Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Serap Çetiner, GÜ Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi Mehmet Soykurt, dekanlar, akademisyenler, hekimler, diş hekimleri, sağlık personeli ve idari personel ile Yakın Doğu Üniversitesi’nden misafirlerin katıldığı ve üniversite kampüsünde düzenlenen etkinlik sıcak bir atmosferde gerçekleştirildi.

Bu tür etkinliklerle bir araya gelmekten ve sürekli gelişen Girne Üniversitesi ailesinin birer üyesi olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden katılımcılar, 2018 yılında elde ettikleri başarıların getirdiği motivasyonla 2019’u karşıladıklarını söylediler.

Müzik ve ikramlar eşliğinde eğlenceli anlara sahne olan etkinliğe  katılanlar bütün yılın yorgunluğunu atma fırsatı buldular.