“Girne Üniversitesi 60+ Tazelenme Üniversitesi” Katılımcısından Anlamlı Hediye
Eklenme Tarihi: 28 Kasım 2019, 15:15

Girne Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlkay Salihoğlu “60+ Tazelenme Üniversitesi” katılımcılarından Hasan Balcı’yı makamında kabul etti.

60+ Tazelenme Üniversitesi Koordinatörü Yard. Doç. Dr. Emete Toros’un da katıldığı ziyarette Balcı, kendisinin üç hafta sürede tamamladığı ve “ Girne Üniversitesi 60+ Tazelenme Üniversitesi ”nin logosunu işlediği ahşap oyma tabloyu Salihoğlu’na hediye etti.

Hasan Balcı, Girne Üniversitesi’ne 60+ Tazelenme Üniversitesi projesini başlattığı için teşekkür etmek ve takdirini sunmak amacıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle bu hediyeyi yaptığını söyledi.

Prof. Dr. İlkay Salihoğlu bu anlamlı hediyeden dolayı Hasan Balcı’ya teşekkür etti. Salihoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde alanındaki ilk ve tek program olan 60+ Tazelenme Üniversitesi’ne, toplumla bütünleşmeye yönelik sosyal sorumluluklar çerçevesinde son derece önem verdiklerini ve bu tür bir geri dönüş almanın kendileri açısından çok anlamlı olduğunu ifade etti.