Girne Üniversitesi “ 21-25 Aralık Mücadele ve Şehitler Haftası” Töreninde Temsil Edildi
Eklenme Tarihi: 22 Aralık 2020, 08:58

Girne Üniversitesi, 21-25 Aralık Mücadele ve Şehitler Haftası kapsamında, bugün Girne Deniz Şehitliği’nde düzenlenen anma töreninde Denizcilik Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Mehmet Fatih Hüseyinoğlu ve bir grup öğrenci tarafından temsil edildi.

Anma törenine, Girne Kaymakamı Sinan Güneş, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı adına Merkez Komutanı Topçu Albay Hilmi Türkan, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı adına Sahil Güvenlik Komutanı Deniz Albay Mehmet Sevgüm, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, siyasi parti, dernek, kurum, kuruluş ve okul temsilcileri katıldı.

Protokol sırasına göre Deniz Şehitliği Anıtına çelenklerin konmasıyla başlayan törende, saygı duruşu ve saygı atışının ardından İstiklal Marşı eşliğinde bayraklar göndere çekildi.
Öğrencilerin şiirler de okuduğu tören günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasıyla son buldu.