Girne Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Bahar Dönemi Kayıtları 28 Şubat 2017, Mesai Bitimine Kadar Devam Etmektedir
Eklenme Tarihi: 23 Şubat 2017, 08:06

Girne Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Bahar dönemi kayıtları 28 Şubat 2017, mesai bitimine kadar devam etmektedir.

Girne Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre, yüksek öğrenimine bu dönem başlama hakkına sahip veya bir başka yükseköğrenim kurumunda eğitimine devam etmekte olup transfer olmak isteyen öğrenciler 9 Fakültedeki 21 program, 1 Yüksek okulda 2 program olmak üzere 23 programda lisans veya iki Meslek Yüksekokuluna bağlı 9 önlisans programından birine kayıt yaptırabilir.

Girne Üniversitesi Öğrenci İşleri Müdürlüğü, kayıt kabul işlemeleri ve başvurular için 28 Şubat 2017, Salı günü mesai bitimine kadar adaylara hizmet vermektedir.

Üniversite tarafından yapılan açıklamada, adaylara çeşitli burs imkanlarının sunulduğu belirtilerek, Denizcilik Fakültesi, Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Fakültesi, Deniz Bilimleri Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Denizcilik Yüksekokulu, Denizcilik Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve bunlara bağlı 32 programdan, İngilizce veya Türkçe dil seçenekleri ile, adayların yeni kayıt veya transfer için başvuru yapabilecekleri belirtilmiştir.

Kayıt kabul koşulları ile özel burs imkanları hakkındaki detaylı bilgi için info@kyrenia.edu.tr veya +90 392 650 26 00 no’lu telefondan, Öğrenci İşleri’ne ulaşabilecekleri, güncel bilgiler için üniversitenin sosyal medya hesaplarının takip etmelerinin önerildiği belirtilmiştir.