Diyabetli Çocuk ve Aileleri İçin Eğitim Programı
Eklenme Tarihi: 16 Ocak 2019, 15:38

Girne ve Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi  Çocuk Endokrinoloji  Bilim  Dalı , Kıbrıs Türk Diyabet Derneği,  Kıbrıs Türk Endokrinoloji Derneği, ve Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi  Endokrin Ünitesi  ile ortak  Tip 1 Diyabetli Çocuk ve Aileleri için Eğitim  Programı “ başlıklı bir etkinlik düzenliyor.

19.01.2019 Cumartesi günü  Dr. Burhan Nalbantoğlu Diyabet Merkezi  Eğitim Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak etkinliğe  Prof. Dr. Rüveyde Bundak, Uzman Hemşire Ayşe Şahin ve Yard. Doç. Dr. Neşe Akcan konuşmacı olarak katılacak.

Tip1 Diyabet ve Güncel Tedavi  ,  İnsülin Uygulama Teknikleri ve İnsülin  Pompa  Tedavisi  konularının ele alınacağı eğitim programı Uzman Dr.Hasan Sav’ın yöneteceği soru ve cevap bölümü ile sona erecek.