Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri’nde Sahil Güvenlik Komutanlığı Yetkilileri Bir Sunum Yaptı
Eklenme Tarihi: 07 Mart 2019, 16:11
Son Güncelleme Tarihi:17 Temmuz 2019, 09:57

Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin düzenlediği “ Geleneksel Kariyer Günleri “ kapsamında Sahil Güvenlik  Komutanlığı’ndan Albay Mehmet Yakın ve Albay Tarkan Düzgünçınar öğrencilerle bir araya geldi.

Denizcilik  Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. M. Fatih Hüseyinoğlu ve akademisyenlerin de katıldığı etkinlikte Albay Tarkan Düzgünçınar Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın teşkilat ve kuruluş yapısının yanı sıra görev alanları hakkında bilgiler verdi.

Tarkan Düzgünçınar videolarla desteklediği sunumunda en önemli görevlerinin can kurtarma ve deniz emniyeti olduğunu vurguladı ve çevrenin korunmasına yönelik faaliyetlerin de kendileri için özel bir önem taşıdığını ifade etti.

“ Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri “ne katılmaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Albay Tarkan Düzgünçınar personel sayısı her geçen gün artan Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın sunduğu kariyer fırsatlarını ve başvuru sürecinde bilinmesi gerekenleri detaylı olarak açıkladı. Personel eğitiminin büyük önem taşıdığını ve bunu yaşam tarzıyla bir arada  bütünsel bir süreç olarak gördüklerini ifade eden Tarkan Düzgünçınar bünyelerine kadın personel almaya da ayrıca önem verdiklerini vurguladı.

Sunumun sonunda öğrenci ve akademisyenlerden gelen soruları cevaplayan Albay Tarkan Düzgünçınar ve Albay Mehmet Yakın’a katılımlarından dolayı birer teşekkür belgesi takdim edildi.