Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri’nde Öğrencilerle Sektörün İleri Gelenleri Bir Araya Geldi
Eklenme Tarihi: 23 Aralık 2019, 16:50

‘Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri’, fakülte öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımı ile 9 ve 12 Aralık 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi.

İlk gün oturumuna BOREALİS Denizcilik Personel Müdürü Mehmet Emre Yalçın, BODEN Denizcilik Personel Müdürü Murat Şahin, Rana Denizcilik Personel Müdürü Süleyman Konut, ARIES Shipping temsilcisi Kaptan Rahmi Aykaç katılırken ikinci gün oturumunda ise; YASA Bulk Personel Müdürü Fatih Ertem, YASA Tanker Personel Müdürü Arif Göktan Gökalp ve TNS Shipping Direktörü Muammer Bıçakçı yer aldı.

İki güne yayılan etkinlikte katılımcılar, şirketlerin stajyer maaşları, staj koşulları, genel stajyer kapasiteleri ve personel maaş politikaları gibi konularda bilgiler alırken, mesleki konularda fikir edinme fırsatına sahip oldular.

Oturumlar sırasında öğrencilerin sorularını da detaylı olarak cevaplandıran şirket temsilcileri Girne Üniversitesi’nden bu dönem güverte ve makine stajyeri alacaklarını ve ileride bu sayıyı arttırmayı planladıklarını ifade ettiler.