Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri Öğrencilerle Sektörün İleri Gelenlerini Buluşturdu
Eklenme Tarihi: 08 Mayıs 2019, 07:06
Son Güncelleme Tarihi:17 Temmuz 2019, 09:49

‘Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri’  ,  fakülte öğretim üyeleri ve öğrencilerin yoğun katılımı ile 6 ve 7 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi.

İlk gün oturumuna Chemfleet Shipping Personel Müdür Yardımcısı Kaptan Mustafa Sayköse,  ikinci gün oturumuna ise Yasa Shippig Personel Müdürü Göktan Gökalp  katıldı.

Her iki şirketin temsilcileri iki güne yayılan oturumlarda stajyer maaşları , staj koşulları , genel stajyer kapasiteleri ve personel maaş politikaları gibi konularda katılımcılara bilgiler aktarırken, öğrencilere maaştan çok kariyerlerini ve kendilerini geliştirme imkanlarına odaklanmaları tavsiyesinde bulundular.

Chemfleet şirketi adına Kariyer Günleri’ne katılan  üniversitemiz mezunlarından zabit Osman Dereli de kendi tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

Chemfleet ve Yasa Denizcilik temsilcilerinin öğrencilerin sorularını detaylı olarak cevaplandırmanın yanı sıra Girne Üniversitesi’nden  bu dönem güverte ve makine stajyeri alma ve ileride bu sayıyı arttırma konusunda söz vermeleri  öğrenciler tarafından mutlulukla karşılandı.