9 Haziran’da Fakülte Yönetim Kurulu Toplantısında Alınan Kararlar
Eklenme Tarihi: 11 Haziran 2020, 10:03

ALINAN KARARLAR:

1. Bütünleme sınavları 15 Haziran – 22 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır. Bütünlemeye katılmak isteyen öğrencilerin 15 Haziran tarihine kadar hangi derslerden bütünleme sınavlarına girmek istedikleri ile ilgili dekanlığa dilekçe vermeleri gerekmektedir.
  2. Bitirme ödevleri sunumları 23 – 24 Haziran tarihlerinde arasında yapılacaktır. Sunumları yapacak öğrenciler bu tarihten önce danışman öğretim üyesine ödevini/projesini teslim etmiş olmalı ve danışmanı tarafından sunum için yeterli bulunmalıdır.
  3. Bürünleme sınavı son kısa sınav yerine geçecektir. Eğer son kısa sınav %30‘un altında başarı puanına etkimiş ise son iki ara sınav yerine geçecektir.
  4. Yaz okulu için başvuru yapacak öğrencilerin 23 – 24 Haziran tarihleri arasında dekanlığa başvuru yapmaları gerektiğine