60+ Tazelenme Üniversitesi Öğrencileri İzmir Depremzedeleri İçin Bağış Kampanyası Düzenledi – Girne Üniversitesi

Girne Üniversitesi bünyesinde yer alan 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencileri tarafından İzmir depremzedeleri için bir bağış kampanyası gerçekleştirildi.

60+ Tazelenme Üniversitesi Koordinatörü Yard. Doç. Dr Emete Toros, İzmir’de 30 Ekim’de meydana gelen deprem sonrasında program katılımcılarının girişimiyle toplanan bağışların Ege Üniversitesi tarafından yürütülen kampanyaya aktarıldığını açıkladı.

Toros dayanışma duygusunun öne çıktığı böylesi bir dönemde İzmir’deki depremzedelerin yanında olduklarını göstermek için düzenlenen kampanyada emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkürlerini sundu.