2022-2023 İngilizce Hazırlık Okulu Öğrencileri Girne Üniversitesi Rektörü ile Bilgilendirme Toplantısında Buluştu
Eklenme Tarihi: 01 Aralık 2022, 09:40

2022-2023 Eğitim-Öğretim dönemi İngilizce hazırlık okulu bölüm başkanı Doç. Dr. Nurdan Atamtürk önderliğinde düzenlenen bilgilendirme toplantısında öğrenciler Girne Üniversitesi olanaklarını Rektör Prof. Dr. İlkay Salihoğlu’ndan dinleme fırsatı buldu.

Üniversite yaşamında onları nelerin beklediğini hayat bilgisi tadında aktaran Salihoğlu kişisel gelişim ve eğitimlerine ayıracakları zamanda dengeyi kurmaları gerektiği konusunda öğütler verdi.

Dil bilmenin önemi üzerine değinen Salihoğlu, “ilk bilinmesi gereken dil tabii ki ana dilinizdir. ikincisi ise İngilizce, İngilizceyi öğrendiğiniz taktirde üniversite yaşamının daha kolay olacağını göreceksiniz.’’ diyerek sözlerini yineledi.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Prof. Dr. İlkay Salihoğlu, burada olmamın asıl amacı sizleri dinlemektir dedi. Toplantı karşılıklı sohbet ve soru-cevap ile son buldu.