2018-2019 Akademik Yılı Bahar Etkinlikleri Gerçekleştirildi
Eklenme Tarihi: 13 Mayıs 2019, 13:53

Girne Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve bağlı kulüplerin organize ettiği 2018-2019 Akademik yılı Bahar Etkinlikleri 6-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi.

5 güne yayılan Bahar Etkinlikleri boyunca ; limbo, Akut yürüyüşü, el incesi, dart, pasaport oyunu, langırt gibi farklı branşlarda yarışmalar düzenlendi. Tüm hafta boyunca süren organizasyona gönüllü öğrenciler destek verdi.

Öğrencilerin ve çalışanların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerin son gününde Müzik Kulübü konserleri, Dans Kulübü gösterisi ve uluslararası öğrencilerin de katıldığı yarışmalar düzenlendi. Bahar Etkinlikleri, Arama ve Kurtarma Kulübü öğrencilerine USAR 2019 oyunlarında gösterdikleri üstün başarı sebebiyle teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ve ödül töreninin ardından son buldu.