1000 Kişi Kapasiteli İrfan Günsel Kongre Merkezi ve YDÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Yeni Binası Açılış Töreni 15 Kasım Tarihindedir
Eklenme Tarihi: 13 Kasım 2017, 14:54

İrfan Günsel Kongre Merkezi ile Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi yeni binasının açılış töreni 15 Kasım Çarşamba günü, saat 15:00 de Yakın Doğu Üniversitesi’nde gerçekleşecektir.

Her türlü ulusal ve uluslararası toplantı ve etkinliğe hizmet verebilecek birbirinden farklı büyüklükte olan 4 konferans salonu ve 10 toplantı odasından oluşan, 1000 kişi kapasiteli, İrfan Günsel Kongre Merkezi salonlarında internet, projeksiyonlar, akıllı tahta sistemi, son teknoloji ışık ve aydınlatma sistemi, simultane çeviri sistemleri ile ses ve görüntü hizmetleri bulunmaktadır. Konfor ve insan güvenliği düşünülerek tasarlanmış, merkezi ısıtma-soğutma sistemiyle donatılmış İrfan Günsel Kongre Merkezindeki tüm salonlar akustik özellikte olup, merkezi otomasyon sistemi ile yönetilmektedir.

Ülkemizde büyük bir ihtiyaca cevap veren, 1000 kişi kapasiteli İrfan Günsel Kongre Merkezi bölgemizin ve evrensel biliminin gelişmesini desteklemek üzere düzenlenecek olan panel, seminer ve toplantılar için ev sahipliği yaparak ülke bilimine ışık tutacaktır.