‘Yeni Yılda Çocukları Güldürelim‘ Başlıklı Sosyal Sorumluluk Projesi Gerçekleştirildi
Eklenme Tarihi: 20 Ocak 2020, 11:21

Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi ve Girne Üniversitesi çalışanlarının desteğiyle ‘Yeni Yılda Çocukları Güldürelim‘ başlıklı bir Sosyal Sorumluluk Projesi gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Girne 18 yaş altı Rehabilitasyon Merkezi’nden 15 çocuk Girne Rehabilitasyon Merkezi Sorumlu öğretmeni Özlem Dağlı Gökbulut ve diğer öğretmenlerinin eşliğinde Girne Üniversitesi’ni ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretçiler öncellikle Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Uzak Yol Kaptanı Hilmi Şahlı’nın bilgilendirmesi eşliğinde Gemi Simülasyon Odaları ve Laboratuvarlarını gezdi.

Daha sonra geçtikleri Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nde Acil Servis’i aralarında Başhekim Prof. Dr. Nail Bulakbaşı’nın da bulunduğu doktorların yanı sıra hastanenin sağlık ve idari personelinin eşliğinde görme fırsatı bulan çocuklar bazı tıbbi aletleri ve ambulansı yakından tanıyarak, kullanımlarına dair yerinde gözlem yaptılar.

Ziyaretin son bölümünde ‘Yeni Yılda Çocukları Güldürelim‘ projesi çerçevesinde alınan hediyeler üniversite ve hastane yetkilileri tarafından çocuklara sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmeleri dilekleriyle takdim edildi.

Çocukların yoğun bir ilgiyle ve mutlulukla katıldıklarının gözlendiği ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.