Üniversitemiz Hindistan’daki Online Uluslararası Eğitim Fuarı’nda Başarıyla Temsil Edildi
Eklenme Tarihi: 18 Nisan 2020, 17:01
Son Güncelleme Tarihi:20 Nisan 2020, 09:14

Girne Üniversitesi 17-19 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Online Uluslararası Eğitim Fuarı’nda Uluslararası Ofis tarafından başarıyla temsil edildi.

Organizasyonunu Study Metro Kariyer Merkezi’nin üstlendiği online fuar etkinliğinde, tüm dünyadan aralarında Girne Üniversitesi’nin de bulunduğu 200’den fazla üniversite yer aldı.

Girne Üniversitesi Uluslararası Ofis Direktörü Sameer Nabeel Hamdan (PhD), 3 gün süren fuara Hindistan’ın farklı şehirlerinde yaşayan ve yurtdışında okumayı amaçlayan 10 binden fazla öğrencinin katıldığını açıkladı.

Hamdan, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs COVİD-19 salgını sebebiyle tıpkı eğitim süreci gibi fuarların da internet ortamına taşındığını ifade etti.

Sameer Nabeel Hamdan, Uluslararası Ofis ekibinin özverili çalışmalarıyla etkinlik süresince Girne Üniversitesi’nin sunduğu eğitim, konaklama gibi farklı konular hakkında öğrencilerden gelen sorulara birebir ve detaylı yanıt verme imkanı bulduklarını kaydetti.

Tanıtım etkinliğinde Sameer Hamdan’a Uluslararası Ofisten Pembe Omorfolu, Samuel Ekeh ile Sosyal Medya Sorumlusu Oben Kaya eşlik ettiler .