Hukuk Kulübü 21. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivaline Katıldı
Eklenme Tarihi: 18 Ekim 2024, 08:49

Girne Üniversitesi Hukuk Kulübü, 2024-2025 eğitim yılının ilk etkinliğini 15 Ekim gecesi gerçekleştirerek yeni döneme güçlü bir başlangıç yaptı. Hukuk Kulübü üyeleri, bu özel etkinlikte sanatın birleştirici gücünden yararlanarak 21. Uluslararası Bella Pais Klasik Müzik Festivali kapsamında düzenlenen konsere katıldılar. Festival, Kuzey Kıbrıs’ın en prestijli müzik etkinliklerinden biri olarak biliniyor ve klasik müziğin önde gelen sanatçılarına ev sahipliği yapıyor.

Bu anlamlı katılım, Hukuk Kulübü üyelerinin hem sanata olan ilgilerini geliştirmelerine hem de yeni eğitim yılına kültürel bir etkinlikle başlamalarına olanak tanıdı. Öğrenciler, festival atmosferinde bir araya gelerek hem birbirleriyle kaynaşma hem de hukuk eğitimi dışında kültürel ve sanatsal faaliyetlere de katılma fırsatı buldu. Festivaldeki konser, kulüp için unutulmaz bir açılış etkinliği olarak hafızalarda yerini aldı.