Girne Üniversitesine Yeni Katılan Öğrencilerimize Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi
Eklenme Tarihi: 28 Eylül 2023, 17:02

Bugün üniversitemizde öğrencilerimize yönelik harika bir oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. Sabahın erken saatlerinden itibaren kampüsümüzde toplanan yeni öğrenciler, üniversitemizi daha yakından tanımak ve üniversite yaşamına hazırlıklı bir şekilde adım atmak için büyük bir heyecan içindeydi. Tek oturum halinde düzenlenen etkinlikler, öğrencilere GENIUS ve UZEM sistemlerinin tanıtımından, sosyal kulüplere katılım olanaklarından kampüs kaynaklarına kadar geniş bir yelpazede bilgi sunmayı amaçladı. Oryantasyon eğitimi, öğrencilerimizin üniversite deneyimlerini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olacak önemli bir adım oldu. Bu etkinliği düzenleyen herkese teşekkür ederiz.

Oryantasyon eğitimimiz, öğrencilerimize üniversite yaşamının heyecanını ve potansiyelini keşfetme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni arkadaşlıklar kurma ve üniversite topluluğuna hızla uyum sağlama şansı da verdi. Öğrencilerimizin meraklarına yanıt vermek ve ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla düzenlenen bu etkinlik, üniversitemizin samimi ve destekleyici atmosferini yansıttı. Bu oryantasyon eğitiminin, öğrencilerimizin üniversite hayatlarına olumlu bir başlangıç yapmalarına ve gelecekteki başarıları için güçlü bir temel oluşturacağına inanıyoruz.