Girne Üniversitesinden Öğrenci ve Velilere Yönelik Dijital Bilgilendirme Seminerleri
Eklenme Tarihi: 24 Ekim 2023, 10:08

Digital dünyada öğrenci olmak, çağımızın teknolojiyle entegre bir eğitim deneyimini deneyimlemek anlamına gelir. Öğrenciler, internetin sınırsız kaynaklarına erişebilir, öğrenme materyallerine çevrimiçi olarak kolayca ulaşabilir ve öğrenme süreçlerini çeşitli dijital araçlar ve platformlar aracılığıyla destekleyebilirler. Ancak aynı zamanda dijital dünyada öğrenci olmak, dikkat dağıtıcı unsurların ve bilgi yığınının arasında denge sağlama gerekliliği anlamına da gelir. Öğrenciler, dijital okuryazarlık becerilerini geliştirerek, online kaynakları eleştirel bir şekilde değerlendirmeyi öğrenmeli ve sanal dünyanın getirdiği güvenlik ve gizlilik konularına dikkat etmelidir. Digital dünyada öğrenci olmak, öğrenme olanaklarını genişletirken sorumluluk ve bilinçli kullanımı da beraberinde getirir.

Girne Üniversitesi tüm bu konularda öğrenci ve velilere yönelik bilgilendirme seminerleri gerçekleştiriyor. Bilgi almak veya seminer ayarlamak için tanitim@kyrenia.edu.tr veya 0533 855 25 11 ile iletişime geçebilirsiniz.